Barndagen 2017 i Ekerö Kulturhus

ERSKINESALEN

9:30  -:-  SAGAN OM GUJI GUJI; Barn från 3 år 

Boulevardteatern spelar teater för de små. Ett krokodilägg hamnar i ett ankbo, och krokodilen Guji Guji växer upp som anka. Ankmamman älskar alla sina barn även fast Guji Guji ser lite annorlunda ut. Men problem uppstår när krokodilerna kommer. Hämta gratis platsbiljett på Biblioteket Ekerö C.

14:00 - 16:30 FILM - ALLA ÄLSKAR ALICE

Ekerö Fritidsgårdar visar filmen ”Alla älskar Alice”, som markerar betydelsen av att barn alltid ska vara med i beslut som påverkar barnet. Mellanmål serveras till alla barn mellan 14:00-14:20. Filmen pågår 14:30-16:30.

18:00 CORNELIS, BARNEN OCH JAG

Ekerö Kulturskola presenterar en teater, sång och musikföreställning på temat Cornelis Vreejswiik och hans musik.

BIBLIOTEKET I EKERÖ CENTRUM

13:00 och 15:00 -:- BERÄTTARTEATERN ODENS KORPAR - från 6 år

En berättarföreställning, där vi får följa guden Oden och hans korpar. Fabula Storytelling ger liv åt vikingarnas gudasagor, med mystik, spänning och humor. Hämta gratis platsbiljett på Biblioteket Ekerö C

17:00 BOKSLÄPP ”FRÅN OSS PÅ ÖARNA”

Ungdomar i Ekerö kommun har skrivit egna texter som samlats i en alldeles nytryckt antologi. Boken finns att köpa och författare finns på plats beredda att signera! ett samarbete mellan Ekerö skolor, Ekerö Skolbibliotek och Ekerö Bibliotek.

 Klicka på länkarna till vänster så hittar du hela programmet, plats för plats. Och var varmt välkommen att ta del av Barndagen 2017!