2019-01-25 Utbildning och barnomsorg | Omsorg och hjälp | Uppleva och göra | Info | Öar utan gränser

Välkommen till Idélabbets invigning den 13 februari kl. 18.30

Idélabbet ikon rosa gubbe orange huvud

Välkommen på öppet hus och invigning av Idélabbet!

Onsdagen den 13 februari slår vi officiellt upp dörrarna till vår kreativa yta på Mälarö torg 14B (entré från baksidan av huset) och håller öppet hus för dem som vill bekanta sig med vår verksamhet. Kom och träffa idécoacherna, nätverka med föreningar och lämna synpunkter på hur Idélabbet kan arbeta för att möjliggöra engagemang, nätverk och delaktighet.

Program

18.30 Mingel

19.00 Anförande av kommunstyrelsens ordförande Adam Reuterskiöld och kultur- och fritidsnämndens ordförande, Helena Butén Langlet, samt presentation av Idélabbet

19.30 Öppet hus med mingel och aktiviteter

- Klicka här för att anmäla dig till invigningen. 

 

Om Idélabbet

Under hösten 2018 öppnade civilsamhällets eget idélabb på Mälaröarna. Hit kan du som medborgare eller förening vända dig för att få hjälp att förverkliga din idé som kommer samhället och medborgarna till gagn. Det kan till exempel handla om att starta en insamling för en fråga du tycker är viktig, utveckla en tävlingsplattform för e-sports eller anordna en konsert på ett äldreboende.

På Idélabbet arbetar civilsamhällets idécoacher. De kan hjälpa dig i de olika steg som gör att ditt projekt lyckas. Vill du ha hjälp med att anordna en workshop, nå ut till relevanta aktörer, få coaching i en bidragsansökning eller tips på vilka lokaler som finns att använda? Eller kanske är det så att du vill göra något för samhället men du vet inte riktigt vad? Då kan du träffa en idécoach för att bolla tankar och tillsammans utveckla en idé.

Vill du att våra idécoacher ska komma till din verksamhet och berätta mer, eller har du förslag på hur vi kan utforma vår verksamhet? Hör av dig till Amalia Sjindjapkin eller Amanda Sjöberg genom att skriva till idelabbet@ekero.se eller ringa: 08-124 573 12 / 08-124 573 13

 

ÖPPETTIDER

Idélabbet finns i en kreativ yta på Mälarö torg 14B (baksidan av huset) och har öppet på måndagar och tisdagar kl. 11.00-18.00 och på torsdagar kl. 16.00-21.00. Om du inte kan titta förbi dessa tider så skriv till idelabbet@ekero.se för att boka möte en annan tid.