Vanliga frågor

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna vi får om StudyAlong

Registrering

 • När jag har registrerat mitt konto och skapat konton åt mina barn får jag ingen bekräftelse...

  Din registrering har registrerats!

  Du använder kanske Internet Explorer. Felet/buggen är känd. Leverantören rekommenderar Google Chrome.

  Hjälpte informationen dig?
 • Jag står sedan tidigare i kö till en aktivitet eller kurs. Kommer jag att ha kvar min köplats?

  Du kommer att bli kontaktad i början i januari efter det att de som redan har plats bekräftat att de vill fortsätta. Efter det kan vi erbjuda resterande platser.

  För att säkerställa att du inte missar någon information så kan du registrera ett användarkonto så att vi kan ha fortsatt kontakt med dig.

  Vi gör allt för att arbeta bort den "kö" som finns i vissa ämnen och kurser. Det kösystem som vi har haft kommer att försvinna efter denna introduktion av nytt anmälningssystem. Du kommer själv att kunna se vilka platser som finns tillgängliga och själv välja de ämnen och kurser som erbjuds.

  Hjälpte informationen dig?
 • Jag har nu registrerat mig och mina barn i det nya systemet. Men kurskatalogen verkar inte finnas. När kan man anmäla sig via online katalogen?

  Om ditt barn redan är elev vid Kulturskolan kommer du i slutet av november att kontaktas för att bekräfta innan den 7 december att du vill fortsätta med din kurs under vårterminen. Under denna period kan du komma att bli kontaktad av din lärare om eventuellt byte av tid.

  Den 10 december kommer kurskatalogen att öppnas upp till de kurser och aktiviteter som finns tillgängliga att välja.

  Hjälpte informationen dig?
 • Jag vill koppla en till vårdnadshavare till mitt barns konto, hur gör jag?

  Gå till www.studyalong.se/ekero och skapa ett konto för dig som vårdnadshavare 2. Efter att du skapat kontot så kopplas automatiskt era gemensamma barn ihop och ni får nu all information som skickas från Ekerö kulturskola.

  Hjälpte informationen dig?
 • Varför måste jag ange personnummer vid kontoregistrering?

  StudyAlong hämtar dina uppgifter från Skatteverket (NAVET) och det är för att kunna säkerställa att kulturskolan alltid har en uppdaterad adress till dig som räkningsmottagare.

  Hjälpte informationen dig?
 • Jag har tidigare sänt in en anmälan i gamla formuläret om att få gå en kurs vid kulturskolan men inte tilldelats någon plats. När jag nu registrerar ett konto i Studyalong och skapar kontot för mitt barn frågar ni efter vilken lärare som mitt barn har...

  För dig som tidigare har sänt in en anmälan om att få börja en kurs och inte fått någon plats eller inte vet vad läraren heter väljer i listan - Ingen lärare? Välj mig!

   

  Hjälpte informationen dig?
 • Mitt barn går kursen "Prova-på-året" och jag har registrerat ett konto och men jag vet inte vilken lärare jag skall välja?

  Det är flera lärare som genomför kursen "Prova-på-året". Sammanhållande lärare, denna terminen, är Carin Lööf varför du väljer henne som lärare.

  Hjälpte informationen dig?
 • Jag har registrerat mitt konto i StudyAlong och nu vill jag gå kontrollera mina uppgifter, byta e-postadress etc. Hur kommer jag åt "Mina sidor" i StudyAlong?

  Du går till adressen - http://www.studyalong.se

  Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord som du skapade då du registrerade dig.

  Hjälpte informationen dig?